iPhone 6s inleveren

Heb je een iPhone 6S en ben je niet tevreden over het toestel of heb je geld nodig? Dan kun je besluiten om je smartphone te verkopen. Online zijn er diverse sites te vinden waar dit mogelijk is. Dit soort sites kopen graag je telefoon. De werkwijze is eenvoudig. Je geeft aan welke smartphone je te koop hebt en in welke staat deze is. Hierna stuur je de smartphone op na controle kun je binnen een tiental dagen het geld op je rekening verwachten. Kijk uiteraard wel goed naar de partij waaraan je je iPhone 6S gaat verkopen. Je wilt natuurlijk niet worden bedonderd.

Voorbereidingen voor het verkopen of inleveren van de iPhone 6S

Alvorens je besluit tot verkoop van je iPhone 6S over te gaan, zijn er wat handelingen die raadzaam zijn om te doen. Maak allereerst een back-up van je gegevens, zodat je belangrijke informatie niet verliest voor installatie op je nieuwe telefoon. Dit kan via iTunes of Icloud. In verband met privacy gevoeligheid is het van belang dat je je telefoon leegmaakt. Dit kan direct vanaf je iPhone zelf. Dan geldt vanzelfsprekend ook dat hoe beter de staat is van je telefoon hoe beter je kunt verkopen. Uiteraard levert een beschadigd toestel minder op dan een nette versie. Indien je nog garantie hebt op je mobiel, dan kun je eventuele gebreken wellicht nog laten repareren. Ben je in het bezit van accessoires, dan is het raadzaam om deze bij de verkoop toe te voegen, zo val je meer op bij potentiële kopers. Heb je niet een iPhone 6S maar juist een iPhone 6 over? Jouw iPhone 6 verkopen is uiteraard ook mogelijk bij verschillende aanbieders. Ditzelfde geldt voor het verkopen van jouw iPhone 5S, of het inleveren van uw iPhone 5 of iPhone 4S

iPhone 6s inleveren.

iPhone 6S inleveren

De iPhone 6S is in oktober 2015 gereleased. De S6 heeft een betere hardware (meer werkgeheugen) ten opzichte van zijn voorgangers, de iPhone 6 en de iPhone 6plus. Deze is voorzien van een verbeterd touchscreen met 3D-touch. Daarmee kunnen gebruikers verschillende mogelijkheden oproepen, afhankelijk van hoe hard of zacht ze op het scherm drukken. De zogenaamde screenprotectors zullen geen belemmering voor deze optie vormen.

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »