iphone inleveren

Apple loopt nog altijd als een trein. Het Amerikaanse bedrijf heeft recentelijk de kwartaal cijfers van het laatste kwartaal van 2014 onthuld. In de laatste maanden van het vorige kalenderjaar wist het bedrijf maar liefst 74,5 miljoen iPhone verkopen te realiseren, een recordaantal voor het bedrijf. Het bedrijf heeft het met name te danken aan de verkoop van de iPhone 6. Verwacht wordt dat ook de iPhone 6S, die in september 2015 wordt gelanceerd, een groot succes gaat worden. Meer informatie over de iPhone 6S is te vinden op www.iphone6sabonnementen.nl.

In hetzelfde kwartaal van één jaar eerder wist het bedrijf nog ‘slechts’ 51 miljoen iPhones te verkopen. Apple verkocht dus nog nooit zoveel iPhones in één kwartaal. Dat heeft de CEO, Tim Cook, bekendgemaakt tijdens een presentatie over de kwartaalcijfers.

iphone inleveren

iPhone 6 verkopen

Dit heeft Apple grotendeels te danken aan de iPhone 6, die rond de feestdagen geweldig veel werd verkocht. Apple heeft het record ook grotendeels te danken aan China, waar de iPhone steeds meer aan populariteit weet te winnen. De iPhone 6 ging overigens veel vaker over de toonbank dan de grotere versie, de iPhone 6 Plus, die een stuk minder populair lijkt te zijn.

iPhone inleveren

Vanwege de lancering van de iPhone 6 lijken veel mensen massaal over te gaan tot het verkopen van hun iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 of iPhone 5S. Moet jij jouw iPhone verkopen of iPhone inleveren? Kijk dan snel op onze homepage voor de beste aanbieders.

Omzet Apple

Dankzij de iPhone 6 bedroef de omzet in het vierde kwartaal van 2014 ongeveer 75 miljard dollar. Omgerekend draait Apple gemiddeld zo’n 200 miljoen dollar winst per dag. Niet verkeerd, niet waar?

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »