Wil je de iPhone 5S verkopen of iPhone 5S inleveren? Bekijk hieronder de top 3 aanbieders waar je het meeste geld ontvangt voor het verkopen van jouw iPhone 5S!

Verkoopgids

De opvolger van de iPhone 5, namelijk de iPhone 5S brengt opnieuw een aantal interessante vernieuwingen met zich mee. In vergelijking met de voorgaande uitvoering beschikt het toestel nu namelijk over een aanzienlijk snellere A7-processor. Dat is echter niet alles, want ook de camera werd onder de loep genomen. Zo beschikt deze in de iPhone 5S over een zogenaamde True Tone-flitser alsook een grotere camerasensor waardoor er meer licht wordt ingelaten. Hierdoor wordt het meer dan ooit tevoren mogelijk gemaakt om in alle omstandigheden de prachtigste foto’s te maken. Ben je ook van plan om een iPhone 5S aan te kopen, maar wil je graag weten wat deze smartphone van Apple zo bijzonder maakt? Aarzel dan niet langer en ontdek het snel in dit artikel!

Wil je je oude iPhone 5S verkopen? Vergelijk dan hierboven de beste aanbieders.

iphone 5s verkopen

iPhone 5S: 16, 32 en 64 GB opslagcapaciteit

De iPhone 5S is op de markt gelanceerd met drie verschillende opslagcapaciteiten. De kleinste versie beschikt over een opslagcapaciteit van 16 GB. Wie nood heeft aan meer kan kiezen voor de versies met 32 of 64 GB. Let wel, afhankelijk van de opslagcapaciteit van je keuze dien je rekening te houden met een prijsverschil van telkens 100 euro. De 64 GB versie van de iPhone 5S is wat dat betreft dus 200 euro duurder in vergelijking met het basismodel dat beschikt over slechts 16 GB.

Drie mooie kleuren

Als potentiële gebruiker van de iPhone 5S dien je niet alleen rekening te houden met de opslagcapaciteit van het toestel, maar ook met de kleuren waarin het toestel is uitgebracht. We onderscheiden wat dat betreft drie verschillende mogelijkheden, namelijk spacegrijs, zilver en goud. De zilveren en gouden uitvoeringen zijn voorzien van een witte voorkant terwijl de spacegrijs versie een zwarte cover heeft. De kleur van je keuze heeft geen directe invloed op de kostprijs die je moet betalen voor de iPhone 5S.

4-inch beeldscherm

De iPhone 5S beschikt over een 4-inch Retina display met led-achtergrondverlichting en IPS-technologie. Het scherm heeft een resolutie van 1136 x 640 pixels bij 326 ppi en beschikt vervolgens over een contrastverhouding van 800:1. Uiteraard is aan de voorzijde van het beeldscherm wederom een vetafstotende deklaag terug te vinden en wordt er ondersteuning geboden voor de gelijktijdige weergave van meerdere talen en tekensets. Dit alles zorgt er voor dat het beeldscherm van de iPhone 5S beter is dan haar voorgangers en alle informatie, maar ook videobeelden en games haarscherp kan weergeven.

iphone 5s inleveren

Identiteitssensor voor vingerafdrukken

De iPhone 5S beschikt in vergelijking met haar voorganger over een speciale Touch ID. Deze sensor die zich in de homeknop bevindt maakt het mogelijk om jouw iPhone 5S biometrisch te beveiligen. Op deze manier kan je er voor zorgen dat je iPhone 5S uitsluitend te ontgrendelen is met behulp van je eigen vingerafdruk. Dit is interessant, want op deze manier zorg je er voor dat niemand nog de mogelijkheid heeft om in jouw sms’jes, foto’s of andere gegevens te snuffelen. Daarnaast zal de Touch ID het ook mogelijk maken op een veilige manier betalingen uit te voeren zonder dat je nog in het bezit dient te zijn van een bankkaart. Tot slot is het goed om te weten dat jouw vingerafdruk nooit in de cloud wordt opgeslagen, maar altijd lokaal in het geheugen van de iPhone 5S. Op deze manier zorg je er voor dat ook een hacker geen enkele mogelijkheid krijgt om in te breken in jouw persoonlijke gegevens.

Stevige krachtpatser

De iPhone 5S biedt haar gebruikers een behoorlijk indrukwekkende configuratie. Niet alleen kan je als gebruiker namelijk rekenen op een intern geheugen van 1 GB, daarnaast is de smartphone ook voorzien van een A7-chip met 64-bits architectuur die wordt ondersteund door een M7-bewegingscoprocessor. Door gebruik te maken van een extra processor wordt er voor gezorgd dat verschillende toepassingen geen directe impact hebben op de A7-chip. Dit zorgt er voor dat het toestel niet op slechts één plaats wordt belast waardoor ook de accuduur kan worden geoptimaliseerd. In vergelijking met de iPhone 4S en iPhone 5 gaat de iPhone 5S dan ook gevoelig langer mee. In combinatie met de energiebesparende maatregelen die zijn genomen in het laatste iOS besturingssysteem kan dit een behoorlijke meerwaarde betekenen voor de iPhone 5S gebruiker. Hoe dan ook zorgen deze processoren er in combinatie met de 1GB aan geheugen voor dat je iPhone 5S probleemloos alle gewenste taken tot een goed einde kan brengen.

Alle sensoren op een rijtje

Eerder in dit artikel hebben we het reeds gehad over de aanwezigheid van het Touch ID. Deze sensor die zich in de homeknop van het toestel bevindt maakt een doorgedreven beveiliging van jouw toestel mogelijk, maar er is meer. Wat bijvoorbeeld te denken van de gyroscoop met 3 assen en de versnellingsmeter? Verder is het toestel eveneens voorzien van een nabijheidssensor en van een omgevingslichtsensor. Al deze verschillende sensoren zorgen er voor dat je nieuwe smartphone in verschillende omstandigheden kan worden ingezet. Daarnaast kan je steeds rekenen op nauwkeurige metingen die in combinatie met de juiste app voor diverse toepassingen ingezet kunnen worden. Dit alles zorgt er voor dat de iPhone 5S zich met recht en rede één van de meest veelzijdige op de markt mag noemen.

Direct je oude iPhone 5S verkopen?

Wanneer we alle informatie uit dit artikel even op een rijtje zetten kunnen we eigenlijk slechts één conclusie maken, namelijk dat de iPhone 5S één van de beste smartphones ooit is. Het strakke en moderne design weet iedereen te bekoren terwijl de krachtige configuratie er voor zorgt dat alle mogelijke toepassingen meer dan ooit kinderspel zijn geworden. Tel daar ook nog eens de sterk verbeterde camera bij op alsook de aanwezigheid van de Touch ID en je haalt niet alleen één van de krachtigste en meest veelzijdige, maar tevens één van de veiligste smartphones op de markt in huis.

Wil je de iPhone 5S verkopen of iPhone 5S inleveren, bekijk hierboven dan alle aanbieders en bekijk direct waar je het meeste geld krijgt voor jouw 5S!

Geef een reactie

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »