Heb je een iPhone 5 en wil je deze verkopen? Op verschillende manieren kun je je smartphone verkopen. Indien het toestel nog in goede staat is kun je nog een mooi bedrag ontvangen, maar verwacht geen hoge prijs. Zeker als het een gebruikt toestel betreft is de kans niet groot dat je er veel geld aan over zult houden. Niettemin is het altijd interessant om te kijken wat je telefoon op kan leveren:

Over de iPhone 5

De iPhone is een smartphone uitgebracht is door Apple. De iPhone heeft een multifunctioneel touchscreen. Deze telefoon staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt er mee bellen, sms-en, mailen, internetten, muziek beluisteren, foto’s en video’s maken en games downloaden en spelen. Deze mobiele telefoon is zeer populair bij consumenten. De iPhone 5 verscheen in september 2012. Deze telefoon was verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit en heeft 16, 32 of 64 GB aan opslagcapaciteit. De iPhone 5 is nu niet meer verkrijgbaar, terwijl de iPhone 5S, iPhone 6 en de iPhone 6S zijn wel leverbaar zijn. De iPhone 5 verkopen is echter nog wel gewoon mogelijk bij verschillende aanbieders.

iphone 5 inleveren

Waar kun je jouw iPhone 5 verkopen?

Wellicht ken je iemand die jou smartphone wil kopen, maar mocht dat niet het geval zijn, dan kun je op het internet kijken naar sites waar dit mogelijk is. Marktplaats.nl is ongetwijfeld de bekendste site. Hier kun je een advertentie plaatsen en vervolgens is het wachten op reacties van geïnteresseerden.

Niet alle mensen hebben zin om contact te leggen met potentiële kopers op een site als Marktplaats. Ook het afspreken met een volstrekt onbekende is niet iets wat veel mensen aangenaam vinden. Er zijn immers ook veel louche figuren op Marktplaats actief. Je kunt kijken naar alternatieven. Een alternatief is bijvoorbeeld Zonzoo. Dit is een buitengewoon handige website. Zij kopen jouw iPhone 5 of iPhone 4 voor een schappelijke prijs.

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »