iPhone 4S verkopen? Bekijk hieronder de aanbieders die het meeste geld over hebben voor jouw iPhone 4S:

Hoe werkt het?

Wanneer er een nieuwe iPhone op de markt verschijnt zijn de meeste liefhebbers van het populaire merk er uiteraard weer als de kippen bij om de nieuwe stijlvolle smartphone in huis te halen. Dan willen veel consumenten snel weer hun iPhone 4 verkopen, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 of iPhone 4s verkopen. Apple heeft er echter een traditie van gemaakt om ieder jaar opnieuw uit te pakken met een nieuwe en uiteraard verbeterde iPhone. Dit zorgt er voor dat jouw huidige mobiel eigenlijk reeds binnen het jaar is afgeschreven en plaats moet maken voor een nieuwere versie. Op deze manier beschik je steevast over de laatste nieuwe mogelijkheden en snufjes en hoewel dat best interessant is, is het natuurlijk wel zo dat dit er voor zorgt dat je dure iPhone van vorig jaar snel terug aan de kant wordt geschoven. Dat is op zich niet zo erg, ware het niet dat er telkens een behoorlijk prijskaartje aan verbonden is. Wil je meteen een startbedrag hebben voor de aankoop van je volgende iPhone? Dan geven wij je alvast enkele interessante tips om meteen jouw iPhone 4S te verkopen!

iphone 4s

Hoe snel mijn iPhone 4S verkopen?

Wanneer je ergens in huis nog een iPhone 4S hebt gevonden zal je deze misschien wel willen verkopen. Wanneer er binnenkort een nieuwe versie van de populaire smartphone van Apple op de markt verschijnt zal je deze zo mogelijk vandaag nog willen verkopen om morgen reeds het geld te ontvangen waarna je meteen kan beginnen met sparen voor een gloednieuwe iPhone. Uiteraard is dit niet meer dan logisch, maar in de praktijk toch niet altijd even eenvoudig. Snel je iPhone 4S verkopen kan namelijk voor de nodige problemen zorgen. Het betreft inmiddels dan ook een aanzienlijk verouderd toestel waar op bijvoorbeeld de betere veilingssites nog maar nauwelijks interesse voor bestaat. Dat is echter niet alles, want we kunnen ons best voorstellen dat jouw iPhone 4S door de jaren heen met de nodige gebruikssporen te maken heeft gekregen. Deze zijn in ieder geval nefast voor de interesse en in het bijzonder ook voor de verkoopwaarde van je toestel. Toch is er steeds een interessante mogelijkheid om ook jouw iPhone 4S nog te verkopen. Je dient weliswaar tevreden te zijn met een beperkte vergoeding, maar daar tegenover staat wel dat je het geld snel ontvangt en dat de overnemer niet moeilijk zal doen over eventuele gebruikssporen. We hebben het dan uiteraard over recyclagebedrijven zoals Envirofone, GSM loket ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael. Deze bedrijven bieden je stuk voor stuk de mogelijkheid om jouw iPhone 4S snel en eenvoudig te verkopen tegen een relatief interessant prijskaartje.

Kan ik mijn defecte iPhone 4S eveneens verkopen?

Bovenstaande is allemaal goed en wel wanneer je over een nog werkende iPhone 4S beschikt, maar wat wanneer je toestel bijvoorbeeld door de jaren heen defect is geraakt? In dat geval wordt het meteen een stuk minder voor de hand liggend om je toestel te kunnen verkopen op bijvoorbeeld een veilingssite. Met een beetje geluk is er nog iemand die een paar euro wil geven voor bepaalde onderdelen, maar dan ben je er klaar mee. In dat geval is het doorgaans interessanter om voor de verkoop van jouw iPhone 4S een beroep te doen op partijen zoals bijvoorbeeld Envirofone, GSM loket ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael. Niet alleen kan je bij deze bedrijven nog een paar euro meer verwachten, daarnaast doe je er ook nog eens een goed werk mee. Alle toestellen die bij deze bedrijven worden ingeleverd worden immers gerecycleerd waarna de onderdelen terug gebruikt kunnen worden bij de productie van nieuwe smartphones. Hoe dan ook, beschik je nog over een iPhone 4S die door de jaren heen stuk is gegaan en wil je deze graag nog voor een redelijk bedrag kunnen verkopen? Dan is een beroep doen op bovenvermelde partijen voor jou ongetwijfeld bijzonder interessant.

Hoe komt bij iPhone 4S bij de overnemer terecht?

Bovenstaande lijkt op het eerste zicht een eenvoudige vraag, maar toch dien je er rekening mee te houden dat de verzendmethodes die worden aangeboden sterk afhankelijk zijn van de partij van je keuze. Daarnaast biedt niet ieder bedrijf die jouw iPhone 4S wil overnemen gratis verzending aan. Over het algemeen beschik je steeds over de mogelijkheid om gebruik te maken van een zogenaamd Kiala punt of kan je gewoon jouw smartphone opsturen door middel van een eenvoudig postpakketje. Het bedrag dat je zal moeten betalen voor de verzending dien je in de meeste gevallen niet voor te schieten, al is dat afhankelijk van de overnemer. Bij partijen zoals Envirofone, ZONZOO en Recycle Michael kan je steeds jouw iPhone 4S gratis insturen waardoor mogelijke verzendkosten geen invloed zullen hebben op de prijs die je zal ontvangen. Dat is wel het geval bij andere bedrijven zoals GSM loket en Tech Returns. Bij deze bedrijven dien je rekening te houden met mogelijke verzendkosten die toch een beetje knabbelen aan de verkoopprijs van jouw dure smartphone.

iphone 4s verkopen

Welk bedrag ontvang ik voor mijn iPhone 4S?

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat je steeds over de mogelijkheid beschikt om jouw iPhone 4 verkopen, maar welk bedrag zal je nu precies voor jouw toestel ontvangen en daarnaast hoelang zal je moeten wachten tot het geld op je bankrekening wordt bijgeschreven? Beide zaken zijn eigenlijk sterk afhankelijk van het bedrijf waar je een beroep op wenst te doen. De prijs is in ieder geval sterk afhankelijk van de partij van je keuze, maar ook de staat van je iPhone 4S zal mee bepalend zijn voor het bedrag dat je zal ontvangen. Veel mensen denken dat ze hoe dan ook een vast bedrag zullen krijgen, maar dat is niet het geval. Er wordt door deze partijen dan ook een duidelijk onderscheid gemaakt tussen werkende en defecte smartphones. Het spreekt voor zich dat je voor deze laatste bijvoorbeeld minder zal krijgen dan voor een iPhone 4S die nog in perfecte staat verkeerd. De prijzen die bedrijven zoals Envirofone, GSM loket ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael over hebben voor jouw iPhone 4S staan tot slot steeds vermeld op hun eigen website. Op deze manier is het zeer eenvoudig mogelijk om te achterhalen welke prijs je voor jouw oude smartphone nog kan ontvangen. Daarnaast wordt ook steeds duidelijk aangegeven hoelang je ongeveer moet wachten vooraleer de betaling op je rekening zal worden bijgeschreven.

Wanneer krijg ik betaald voor mijn iPhone 4S?

iPhone 4S inleveren? Dat kan! Kies één van de aanbieders bovenaan deze pagina, waar je het meeste geld krijgt voor het inleveren van jouw iPhone 4s. Van zodra je, je iPhone 4S hebt opgestuurd begint de verwerkingstijd te lopen. Afhankelijk van de door jou gekozen partij zal je doorgaans tot maximum vijf dagen moeten wachten vooraleer het geld van jouw iPhone 4S op je bankrekening wordt bijgeschreven. Kan je zo lang niet wachten, dan moet je er voor kiezen om een beroep te doen op GSM loket. Dit bedrijf claimt namelijk dat het verkoopbedrag reeds binnen de 24 uur op je bankrekening zal worden bijgeschreven. Bij de partijen Recycle Michael en Envirofone moet je het langst wachten op je geld. Zij voeren de storting pas vijf dagen na ontvangst en controle van het toestel uit. Hoe dan ook mag het wel duidelijk zijn dat je nooit echt lang op het bedrag van je iPhone 4S dient te wachten!

Mijn iPhone 4S verkopen of niet?

Na het lezen van bovenstaande is het meteen duidelijk dat je voor jouw iPhone 4S geen echt groot bedrag zal krijgen. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun smartphone gewoon bij te houden. Op zich is dat begrijpelijk, maar is dat wel zo interessant? Oké, je krijgt misschien geen groot bedrag wanneer je de smartphone in kwestie verkoopt, maar anderzijds krijg je er niets voor wanneer je hem gewoon bij je thuis in de kast laat liggen. Heb je een kapotte iPhone 4S, dan kunnen we sowieso niet anders dan je aanraden om deze gewoon aan een partij zoals Envirofone, GSM loket ZONZOO, Tech Returns of Recycle Michael te verkopen. Heb je een nog perfect werkende iPhone 4S die je wil verkopen, dan kan je nog steeds het insturen van je toestel afwegen tegenover deze te verkopen via één van de verschillende veilingssites op het internet al zal dat laatste je natuurlijk wel behoorlijk meer tijd kosten.

Geef een reactie

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »