Er zijn diverse sites te vinden die oude iPhone toestellen opkopen. Bijvoorbeeld via Zonzoo.nl. In een aantal stappen kun je hier je mobiel te koop aanbieden. Je registreert je toestel eerst en geeft aan in welke staat het is. Tevens vul je je contactgegevens in en geef je aan hoe je de betaling wilt ontvangen. Per e-mail ontvang je dan een adreslabel die je op de envelop voor verzending van je toestel kunt plakken. De aanbieder checkt het toestel en gaat over tot uitbetaling.

iphone verkopen

GSM Loket

Een andere partij is GSM Loket. Kies hier als eerst het merk en het model. Je voert de testen uit en vult het aantal toestellen van dit model in. Bevestig hierna de verkoop. Controleer en bevestig je verkoopmandje. Vul je contactgegevens in en noteer je bankrekeningnummer. Hierna kun je de voorwaarden die GSM Loket hanteert accepteren en je kiest vervolgens voor het afronden van de verkoop. Verwijder persoonlijke gegevens, wachtwoorden en beveiligingscodes van je toestel. De opdrachtbevestiging ontvang je per e-mail samen met het verzendingslabel. Stuur je toestel samen met de opdrachtbevestiging in een luchtkussenenvelop. Op de dag van ontvangst van het toestel, wordt deze meteen verwerkt. Uitbetaling vindt binnen 24 uur plaats.

GSM loket

iPhone verkopen via Cash4mobile.com

Cash4mobile neemt zowel werkende als niet-werkende toestellen aan. Een toestel is werkend als je deze aan en uit kunt zetten. Het beeldscherm werkend is en geen beschadigingen heeft. Als het toetsenbord werkend is. Indien je er mee kunt bellen. De batterij aanwezig is en in orde is. Er geen loszittende onderdelen zijn. Het geen zwaardere beschadigingen heeft dan de normale gebruikerssporen. Er geen fabrieks- of softwarematige beveiligingscodes op zitten. Als alle functionaliteiten het doen. Deze punten worden door cash4mobile na ontvangst van je mobiel gecheckt.

De procedure is als volgt: allereerst selecteer je jouw model telefoon. Zorg dat beveiligingscodes uitgeschakeld zijn en reset de telefoon naar de fabrieksinstellingen. Verwijder je sim- en geheugenkaarten. Zet vervolgens de telefoon uit. Via een e-mail ontvang je de trackingscode en een barcode van cash4mobile. Deze moet je uitprinten en om je telefoon doen. Verpak de telefoon in een stevige envelop (bubbeltjesenvelop). Je kunt de oude iPhone verkopen en vervolgens aangetekend en verzekerd verzenden om er zeker van te zijn dat deze goed en veilig aankomt. Het geld wordt binnen 2 dagen na verwerking op je bankrekening gestort.

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »