iphone 6 inleveren

Heb je een iPhone 6 en wil je deze graag kwijt? Dat kan en je hoeft er zelf weinig voor te doen. Er zijn diverse websites waar je zelf eenvoudig en snel je eigen smartphone kunt verkopen. Voorbeelden van sites zijn Zonzoo en GSM Loket.

iPhone 6 verkopen of online inleveren

Op deze website kun je binnen een aantal stappen je iPhone 6 verkopen. De werkwijze is eenvoudig. Je selecteert eerst welke telefoon je hebt, in dit geval een iPhone 6 en geeft daarna de staat. Hoe beter de staat van je telefoon, hoe meer geld je er natuurlijk aan kunt verdienen. Hierna stuur je je iPhone 6 op en krijg je snel te horen hoeveel geld je kunt verdienen aan je smartphone.

Het is wel belangrijk om al je persoonlijke gegevens op je telefoon goed te wissen. Veel eigenaren van smartphones die hun telefoon verkopen denken dat alle informatie is gewist, maar vaak blijkt dit niet zo te zijn. Het kan dus zomaar zijn dat jouw gegevens op straat komen te liggen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Online is er veel informatie te vinden over hoe je deze gegevens kunt wissen.

iPhone-6-plus-feature-beste-600x349[1]

Over de iPhone 6

De iPhone 6 is in september 2014 uitgekomen samen met de Apple Watch en de iPhone 6 plus. Deze smartphone heeft een groter scherm met meer pixels dan zijn voorganger. Het uiterlijk van deze versie is werkelijk fantastisch. Voor de handzaamheid is de powerknop verplaatst van de bovenkant naar de rechterzijkant. iPhones staan erom bekend dat de software en hardware perfect op elkaar zijn afgestemd.

Deze telefoon is de eerste die over nfc beschikt. Er is een chip ingebouwd, waarmee het mogelijk is om straks contactloos te betalen. Althans, dat zal over een aantal jaren het geval zijn, omdat Apple pay in Nederland nog niet werkzaam is. Apple pay is een betaaldienst die ervoor zorgt dat je in winkels en restaurants met je iPhone 6 kunt betalen. Dit systeem werkt al wel in Noord-Amerika.

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »