iPhone 7 verkopen

De iPhone 7 verkopen vallen flink tegen. Zo sterk zelfs, dat Apple de productie voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus voor het eerste kwartaal van 2017 heeft teruggeschroefd met 10 procent. Dat schrijft de Japanse krant Nikkei Asian Review op basis van toeleveranciers van Apple. In 2016 schroefde Apple de productie ook al terug, omdat het bedrijf verwachtte dat de iPhone 7 niet zo goed zou verkopen als de iPhone 6 en iPhone 6S, maar zelfs nu zouden de verkoopaantallen nog verder tegenvallen.

iPhone 7 verkopen

De vermindering van de productie geldt zowel voor de iPhone 7 als de grotere 7 Plus. Uit onderzoek blijkt dat het laatste toestel wel populairder is dan verwacht: Apple heeft nog altijd problemen om de 7 Plus tijdig te leveren in verband met beperkte levering van camerasensoren. De 7 Plus heeft tenslotte een dubbele camera en vergt daarom andere onderdelen dan de iPhone 7.

Tegenvallende iPhone verkopen

De verminderde productie komt niet geheel uit de lucht vallen. Veel analisten voorspelden al dat de smartphonemarkt te maken heeft met een flinke krimp en tegenvallende verkopen. Apple heeft ook al enige tijd te maken met tegenvallende iPhone verkopen. Consumenten lijken namelijk steeds langer met hun huidige toestel te kunnen doen en er zijn te weinig revolutionaire veranderingen op de markt.

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
โœ… Bereken waarde ยป