iPhone 4 verkopen of inleveren? Bekijk hieronder de top 3 partijen die het meeste geld over hebben voor jouw iPhone 4:

Verkoopgids

Veel mensen vinden tijdens het opruimen van hun huis af en toe nog wel eens een oude mobiel of smartphone die ze helemaal niet meer gebruiken. In bepaalde gevallen kan het zelfs reeds gaan over bijvoorbeeld een iPhone 4 smartphone. Wil je ook jouw iPhone 4s verkopen en online direct inleveren? De vraag is namelijk wat je dan anders met het toestel in kwestie nog gaat doen. Veel mensen kiezen er bewust voor om hun oude toestellen niet weg te gooien of te verkopen omdat ze er lang voor hebben moeten werken of sparen. Dat is op zich natuurlijk niet meer dan normaal, maar het neemt niet weg dat je eigenlijk niets meer met het oude toestel aan kan vangen. De kans dat je hem nog terug zal gebruiken is immers onbestaande. Je iPhone 4 verkopen kan dan verschillende voordelen met zich meebrengen. Niet alleen heb je op die manier terug meer plaats voor nieuwe spullen, daarnaast kan je met het verkoopbedrag meteen beginnen sparen voor de laatste nieuwe iPhone. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het verkopen van je iPhone 4 kan zeker en vast interessant zijn en wij vertellen je in dit artikel graag hoe je daar precies voor te werk kunt gaan!

Wil je een andere iPhone inleveren of weten waar je de hoogste vergoedingen krijgt? Kijk dan eens op onze homepage voor meer informatie.

Waarom mijn iPhone 4 verkopen?

De iPhone 4 was net als haar voorgangers uiteraard weer bijzonder populair. Toen de nieuwe iPhone op de markt verscheen moesten alle fans van het merk hem meteen hebben. Echter, zoveel jaren later en vele nieuwe iPhone toestellen verder is de iPhone 4 van velen aan vervanging toe. Op zich is dat geen probleem, maar al die jaren werd de smartphone wel stevig gebruikt en dat heeft zo zijn sporen nagelaten. Wanneer je een mobiel of een smartphone te koop aanbiedt op bijvoorbeeld een veilingssite, dan wordt al snel duidelijk dat de mensen daar graag willen dat hun nieuwe aankoop in een zo optimaal mogelijke staat verkeerd, maar dat is natuurlijk erg lastig. Net daarom zijn steeds meer mensen op zoek naar een mogelijkheid om hun oude iPhone 4 te koop aan te kunnen bieden tegen een lage prijs, maar wel zonder het risico te lopen dat de koper gaat klagen over bijvoorbeeld mogelijke krassen of andere gebreken. Wel, voor die mensen hebben we goed nieuws, want het is wel degelijk mogelijk om je (licht) beschadigde iPhone 4 zonder zorgen via het internet te verkopen!

Bij verschillende aanbieders is jouw oude iPhone 4 inleveren zeer gemakkelijk, snel en veilig. Je krijgt binnen enkele dagen al uw vaststaande vergoeding overgemaakt op jouw bankrekening.

iPhone 4 verkopen

Kan ik ook mijn kapotte iPhone 4 inleveren?

Bovenstaande brengt ons eigenlijk meteen bij de vraag of het ook mogelijk is om je kapotte iPhone 4 of iPhone 4S nog te verkopen. Voor veel gebruikers is hun iPhone hun trouwe metgezel. Het spreekt dan ook voor zich dat het toestel veel watertjes moet doorzwemmen (soms mag je dit behoorlijk letterlijk nemen) waardoor het risico niet uit te sluiten valt dat deze op een zeker ogenblik stuk gaat. Valt het toestel dan buiten de garantieperiode en gaat het om een ernstig defect, dan zit er veelal niets anders op dan deze weg te gooien.

Of toch niet? Nog steeds brengen veel mensen hun oude mobiel of smartphone naar het containerpark of gooien deze gewoon bij het vuilnis omdat ze denken dat er niets anders meer mee kan worden aangevangen. Gelukkig is dat niet het geval! Partijen zoals met name Envirofone, GSM loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael bieden hun klanten stuk voor stuk de mogelijkheid om hun oude toestellen in te leveren, zelfs wanneer deze stuk zijn. Je moet er wel rekening mee houden dat defecte toestellen niet zoveel meer opbrengen als wanneer je iPhone 4 bijvoorbeeld in perfecte staat verkeerd.

Waar kan ik mijn oude iPhone 4 inleveren?

Eerder hebben we reeds een aantal namen van aanbieders genoemd. Hoewel er nog veel meer bedrijven zijn die een dergelijke dienst aanbieden zijn partijen zoals Envirofone, GSM loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael toch de belangrijkste. Al deze bedrijven bieden hun klanten stuk voor stuk de mogelijkheid om hun mobieltje of smartphone in te sturen. In bepaalde gevallen geldt dat zelfs eveneens voor je oude MP3-speler. Vooraleer je iPhone 4 aan één van deze partijen te verkopen is het wel belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Neem nu bijvoorbeeld de verzendkosten. Het spreekt voor zich dat deze bedrijven geen groot geldbedrag over zullen hebben voor jouw oude toestel waardoor het zeer belangrijk is om bijvoorbeeld te kunnen besparen op de verzendkosten die in rekening gebracht zullen worden.

Verschillende partijen zoals Envirofone, ZONZOO en Recycle Michael bieden je de mogelijkheid om helemaal gratis je oude toestel in te sturen. Bij andere partijen dien je de verzendkosten echter (gedeeltelijk) zelf te betalen.

Hoeveel geld krijg ik voor mijn iPhone 4?


Zoals eerder reeds aangegeven hoef je natuurlijk niet te verwachten dat je een torenhoog bedrag zal krijgen voor je oude iPhone 4 smartphone. Om te achterhalen hoeveel je voor je iPhone 4 precies zal ontvangen kan je terecht op de websites van de verschillende bedrijven die een dergelijke recyclage dienst aanbieden. Je dient er daarbij ook rekening mee te houden dat de bedragen die je zal ontvangen aanzienlijk afhankelijk kunnen zijn van de partij van je keuze. Daarnaast wordt er zoals eerder reeds aangegeven ook steeds een structureel onderscheid gemaakt tussen een iPhone 4 die nog steeds in perfecte staat is en dus werkt en een iPhone 4 die defect is.

Een kleine controle doen van je smartphone vooraleer deze op te sturen is dan ook nooit overbodig. In ieder geval, wil je zoveel mogelijk geld ontvangen voor jouw oude iPhone 4, dan kan het ook zeker en vast geen kwaad om de bedragen bij de verschillende aanbieders even grondig met elkaar te vergelijken.

Wanneer kan ik het geld op mijn rekening verwachten?


Wanneer je, je iPhone 4 hebt verkocht spreekt het voor zich dat je zo snel mogelijk het bedrag van je verkoop zal willen ontvangen. Dat is op zich nooit een groot probleem, in tegendeel. In principe is GSM Loket altijd het snelst met het uitvoeren van betalingen. Van zodra de smartphone is ontvangen en werd geëvalueerd kan je dan ook binnen de 24 uur het geld op je bankrekening verwachten. Andere partijen zoals ZONZOO en Tech Returns doen er iets langer over. Doorgaans kan je bij deze bedrijven het geld binnen de twee à drie dagen op je rekening verwachten. Tot slot zijn er nog Envirofone en Recycle Michael die claimen binnen de vijf dagen het geld op je rekening over te zullen maken. Hoe dan ook en voor welke van deze partijen je uiteindelijk ook zal kiezen, het mag in ieder geval duidelijk zijn dat je steeds op korte termijn het geld van de verkoop van je iPhone 4 op je bankrekening zal mogen verwachten.

Veilig en snel jouw iPhone 4 inleveren


Het mag inmiddels duidelijk zijn, heb je nog ergens een iPhone 4 liggen en wil je er graag nog een beetje geld aan verdienen, dan kan een beroep doen op de op deze pagina aangehaalde partijen absoluut interessant zijn en je iPhone inleveren. Niet alleen nemen ze jouw oude smartphone (zelfs wanneer deze defect is) over, daarnaast kan je er steeds ook nog een kleine financiële compensatie voor verwachten. Welk bedrag je voor jouw oude smartphone kan ontvangen valt overigens probleemloos af te lezen op de website van het bedrijf in kwestie. Tel daarbij op dat het geld snel op je bankrekening wordt overgemaakt en dat er nooit echt moeilijk wordt gedaan over de aanwezigheid van gebruikssporen en je hebt in ieder geval meer dan voldoende redenen om ook jouw oude iPhone 4 te koop aan te bieden bij partijen zoals Envirofone, GSM Loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael.

Conclusie


Het mag inmiddels duidelijk zijn, heb je nog ergens een iPhone 4 liggen en wil je er graag nog een beetje geld aan verdienen, dan kan een beroep doen op de op deze pagina aangehaalde partijen absoluut interessant zijn en je iPhone inleveren. Niet alleen nemen ze jouw oude smartphone (zelfs wanneer deze defect is) over, daarnaast kan je er steeds ook nog een kleine financiële compensatie voor verwachten. Welk bedrag je voor jouw oude smartphone kan ontvangen valt overigens probleemloos af te lezen op de website van het bedrijf in kwestie. Tel daarbij op dat het geld snel op je bankrekening wordt overgemaakt en dat er nooit echt moeilijk wordt gedaan over de aanwezigheid van gebruikssporen en je hebt in ieder geval meer dan voldoende redenen om ook jouw oude iPhone 4 te koop aan te bieden bij partijen zoals Envirofone, GSM Loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael.

Geef een reactie

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »