iPhone 5S inleveren

Heb je een iPhone 5S en wil je deze verkopen? Je kunt je iPhone 5S verkopen aan een bekende, maar als dat geen optie is kun je online kijken naar diverse websites waar het mogelijk is om zelf je iPhone te verkopen.

Hoe werkt het online verkopen van een iPhone 5S?

We raden sites als Zonzoo.nl of GSMloket.nl aan waar je eenvoudig en snel je iPhone 5S kunt verkopen. De werking van bijvoorbeeld Zonzoo.nl is eenvoudig. Je geeft als eerst aan welk toestel je wilt verkopen. Vervolgens is het belangrijk om de conditie van het toestel aan te geven. Op basis hiervan kan worden bepaald hoeveel je toestel waard is. Hierna kun je een betalingsmethode uitkiezen en bovendien geef je je contactgegevens door. Per mail ontvang je van Zonzoo.nl een adreslabel.

maxresdefault[1]

Het adreslabel plak je op het pakket of de envelop. Het voordeel is dat je je toestel bij Zonzoo.nl kosteloos kunt sturen. Indien het toestel voldoet aan de voorwaarden van Zonzoo.nl kun je een uitbetaling verwachten. Zoals je hebt kunnen lezen is het eenvoudig om snel je telefoon kwijt te raken. Het verkopen van een smartphone is dus uitermate eenvoudig.

GSM Loket werkt hetzelfde. Het voordeel is dat je hier veel meer producten kunt aanmelden. Bij de merken kun je kiezen uit enkele tientallen verschillende merken. Hierna kies je het toestel en daarna geef je aan of je toestel nog werkt. Het is zo mogelijk om enkele tientallen euro’s te verdienen aan je afgedankte iPhone 5S. Als het toestel nog als nieuw is kun je zelfs nog meer geld overhouden.

Over de iPhone 5S

Deze telefoon is uitgebracht in oktober 2013 en heeft diverse verbeteringen ondergaan ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 5. Zo is deze leverbaar in de kleuren spacegrijs, goud en zilver. Het is de eerste telefoon met touch ID die in de homeknop verwerkt zit, een zeer handige vingerafdrukscanner. Jouw oude iPhone verkopen werkt hier dus supersnel, gemakkelijk en veilig.

De hoogste waarde vind je momenteel bij: Rebuy.nl
✅ Bereken waarde »